Engel Tanımayan Engelliler Derneğinden 44 Adet Tekerlekli Sandalye

Zonguldak’ın Kdz.Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Engel Tanımayan Engelliler Derneği tarafından ilçe merkezi ve köylerde 7’si akülü tekerlekli sandalye olmak üzere toplam 44 tekerlekli sandalyenin sahiplerine verildiği belirtildi.

Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz, dernek olarak kuruldukları günden bu yana 7’si akülü tekerlekli sandalye olmak üzere toplam 44 tekerlekli sandalyeyi sahiplerine teslim ettiklerini söyledi.

Hayırsever vatandaşlar ve iş adamlarının destekleriyle engellilere yönelik çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirten Yavuz, “Dernek olarak bir yıldan bu yana ilçemizde faaliyet gösteriyoruz. Şimdiye kadar ilçemizde bulunan engelli vatandaşlarımıza yönelik, gıda, giyim ve tekerlekli sandalye yardımında bulunuyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana 7’si akülü sandalye olmak üzere toplam 44 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engellilerimize teslim ettik. Dernek olarak bu tür faaliyetlerimizde devam edeceğiz. Dernek olarak ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bu anlamda bizlere destek olan hayırsever vatandaşlarımıza ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA