Kemer, Orta Asya’nın En Büyük Fuarında Tanıtıldı

GATAB, Orta Asya’nın en büyük fuarı olan Kazakistan Uluslararası Turizm Fuarı’na (KİFT) katıldı.

Kemer, Orta Asya’nın En Büyük Fuarında Tanıtıldı
Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve 43 ülkeden 550 firmanın katıldığı Kazakistan Turizm Fuarı, 24-26 Nisan tarihleri arasında Kazakistan’ın en büyük şehri Almati’da gerçekleşti.
Almati’de düzenlenen 13. Kazakistan Uluslararası Turizm İhtisas Fuarı’nda Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB), Kemer’i tanıtmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Kemer standında yer aldı. 43 ülkeden 550 firmanın katıldığı fuarda Türkiye standıyla göz doldurdu.

GATAB Turizm Tanıtım İhtisas Komisyonu Üyesi ve Adrasan Belediye Başkanı Yalçın Akkulak ve beraberindeki GATAB meclis üyeleri Abdullah Özbey, Yunus Oruç ve Ali Rıza Yavuz fuar boyunca Kemer standında bölgenin tatil fırsatlarını başta Kazakistanlılar olmak üzere tüm fuar ziyaretçilerine tanıttı. GATAB, fuara katılan tur operatörleri, acenteler, turizmciler ve çok sayıda ziyaretçiye Kemer’in tatil seçeneklerini anlattı. Kemer standını ziyaret eden misafirlere Kemer’i tanıtan kataloglar, Kemer’in karikatürize haritası, magnet, nazar boncuğu bilekliği ve Kemer tanıtım filmi gibi çeşitli promosyon malzemeleri hediye edildi.
Kaynak: İHA