Kosovalı Dağcılar Kaymakam Boyacı'yı Ziyaret Etti

Selçuk-Prizren dostluk faaliyeti kapsamında gerçekleşen, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şubesi ile kardeş kulüp olan Kosova Cumhuriyeti Prizren ilinde faaliyet gösteren Shoqata Bjeshketare Haxhi Bedridin Isaja Dağcılık Kulübü'nün Başkanı Salim Xhejlani ve yöneticileri ile Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Başkanı Özgür Aydoğan, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’yı Makamında ziyaret ettiler.

Kosovalı Dağcılar Kaymakam Boyacı'yı Ziyaret Etti
Kendilerine gösterdiği yakın ilgilerinden dolayı Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'ya teşekkür eden konuklar, ayrıca günün hatırası olarak plaket ve Kosova’nın geleneksel şapkası olan keçeden yapılan PLİS hediye ettiler.

Yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Ayhan Boyacı; "Sizleri tanımaktan çok büyük mutluluk duydum. Kosova’nın bizim tarihimizde çok önemli bir yeri vardır. Osmanlı Rumeli’ye her zaman huzur, barış ve adalet götürmüştür. Sizler o zaman Rumeli’ye giden Akıncıların torunlarısınız. Prizren'deki bütün soydaşlarımıza selam ve saygılarımızı iletin, Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir Devlettir ve her zaman sizlerin yanında olacaktır" dedi.

Kaynak: İHA