Ödemiş Belediyesi’nden 4. Resim Şenliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramı nedeniyle, Ödemiş belediyesi geleneksel hale getirdiği 4. Çocuk Resim Şenliği düzenledi.

Ödemiş Belediyesi’nden 4. Resim Şenliği
Şenlik, Sanatçı Aykut Oray Sokağı’ndaki Engelli Kafe önünde Belediye Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Ufuk Kızıler, Kurs sorumlusu Filiz Hallıoğlu ve resim öğretmeni Emine Bayındır’ın katılımı ile yapıldı.

170 tane resim için öğrencilere duralit, sehpaları, boya ve fırçalar verildi.

Serbest çalışmanın olduğu resim şenliğinde çocuklar kendi hayal dünyalarındaki yaşattığı konuları tuvale aktardılar.

Miniklerin yanlarında anne, baba ve kardeşleri de onların resim yapmalarına yardımcı oldular. Güzel ve ılık bir havada bazı çocuklarda tuvallerini yerlere sererek oturdukları yerden ellerinde fırçaları ile resim yapmaya çalıştılar. Ççocuklar en güzel resimleri yapmak için çaba gösterdiler.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Kızıler, “Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik çocuk bayramı ilan etmesi, Onun bu ülkenin çocuklarına verdiği önemden kaynaklanmakta. Çocuklarımızın da bu emanete sahip çıkarak daha ileri ve daha yüksek seviyeye taşıyacağından şüphemiz yoktur. Sevginin, umudun ve gelecek yılların temsilcileri olacak çocuklarımız için biz de Ödemiş Belediyesi olarak bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz resim festivali ile katkı veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA