İstanbul'dan Çalınan Otomobil Çorlu'da Bulundu

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri, İstanbul Zeytinburnu'ndan çalıntı olarak aranan bir otomobili Çorlu'da ele geçirdi.

İstanbul'dan Çalınan Otomobil Çorlu'da Bulundu
Edinilen bilgilere göre Çorlu'da devriye görevi ifa eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Dumlupınar Caddesi ile Omurtak Caddesi arasında Alşahin Polis Lojmanları mevkiinde yer alan park alanına bırakılan otomobilin durumundan şüphelenerek kontrol ettiler.

34 YR 8460 plakalı aracın yapılan sorgusunda İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinden çalıntı olduğu belirlendi. Asayiş ekiplerinin yanı sıra Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Grup Amirliği ekiplerinin de inceleme yaptığı araç çekici yardımıyla otoparka alındı.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda etraftaki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyen polis ekipleri, çalıntı otomobilin park alanına terk edildiği gün Çorlu'dan bir başka otomobil çalındığını belirledi.

Bir otomotiv firmasının servis alanından, servis bakımları yapılması maksadıyla bırakılan müşteriye ait bir otomobilin çalındığını belirleyen polis ekipleri, çalıntı otomobili terk eden ve yeni bir otomobil çalan kişinin aynı kişi olma ihtimali üzerinde duruyor.

Polis ekiplerinin olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA