Akhisar 1. Eğitim, Kültür ve Sanat Şenliği Başlıyor

Akhisar Kültür ve Eğitimi Geliştirme Derneği (EK-DER), ilk Eğitim, Kültür ve Sanat Şenliği'ni başlatıyor.

Akhisar 1. Eğitim, Kültür ve Sanat Şenliği Başlıyor
Yarın (24 Nisan) başlayacak şenlikler 1 Mayıs günü sona erecek. Şenliğin büyük bir bölümünün, şehir merkezinde bulunan Şehit Necdi Şentürk Parkı içerisinde gerçekleşeceği bildirildi.

EK-DER yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile kahvaltı programında buluşarak şenlik hakkında bilgiler aktardı. EK-DER Başkanı Hacer Erden, şenliğin 24 Nisan Çarşamba günü saat 11.00 de Şehit Necdi Şentürk Park içinde Halk Oyunları gösterileri ve Resim Yarışması Ödül Töreni ile açılışının yapılacağını kaydetti.

EK-DER Başkanı Erden, tüm Akhisarlı’ları şenliğe davet ederek, şunları kaydetti: “Akhisar Kültür ve Eğitimi Geliştirme Derneği olarak, 2002 yılından buyana, çeşitli eğitim ve kültür faaliyetleri ile pek çok defa sizlerin ve Akhisarlı’ların karşısında olduk. Ses getiren organizasyonlar, seminerler, yardım faaliyetleri, geziler, çeyiz ve gıda kermesleri, bunlardan sadece birkaçı. EK-DER olarak her daim değişmek, gelişmek ve yenilenmek için attığımız adımlara bu yıl bir yenisini daha ekliyoruz. 10 yıldır Çeyiz ve Gıda Kermesi olarak gerçekleştirdiğimiz organizasyon faaliyetimizi 11. Yılında “Eğitim, Kültür ve Sanat Şenliği” adıyla çok daha geniş kapsamlı bir organizasyon haline getirdik. Bu şenliğimize başta Akhisar Belediyesi ve bir çok kuruluş destek verdi. Bu şenlik ile hedefimiz daha fazla insana ulaşmak, amaçlarımızı daha iyi duyurmak ve bu yardım kervanına daha çok kişinin katılmasını sağlamak.”
Kaynak: İHA