23 Nisan Karamürsel’de Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel’de de coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Karamürsel’de Coşkuyla Kutlandı
İlk törende Karamürsel Atatürk Anıtında yapıldı. Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kaya, Garnizon Komutan Vekili Dz. Kur. Kıd. Alb. Zeki Özşafak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen ve ilçe protokolü hazır bulundu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu ve buradaki tören sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Kaymakam Hikmet Özbağcı İlkokulunda düzenlenen törenlerle devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen bilgi yarışması, resim, kompozisyon, atletizm, futbol, teakwondo, voleybol, basketbol ve satranç yarışmalarında derece alanlara ödüllerin verilmesi ile devam etti.

Kaymakam Hikmet Özbağcı İlkokulu tarafından hazırlanan programda diğer okullarında hazırladıkları gösteriler de ilgiyle izlendi. Folklor ekiplerinin ve rengarenk elbiselerinin içinde değişik gösterileri başarıyla sergileyen öğrenciler büyük beğeni topladı ve alkışlandı.
Kaynak: İHA