Yangın Kurbanı Çocuklar Mersin'de Toprağa Verildi

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki yangında hayatını kaybeden 6 kişiden, ikisi ikiz kardeş 3 çocuğun cenazeleri, İçel'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yangın Kurbanı Çocuklar Mersin'de Toprağa Verildi
Almanya'dan izne gelen Fazıl-Zeynep Bahçi ile Dahil-Şehnaz Bahçi çiftinin çocukları Hilal (6) ve Aylin Bahçi (6) ile Ömer Bahçi'nin (4) cenazeleri, İstanbul'daki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah memleketleri İçel'e getirildi.

İçel Büyükşehir Belediyesi'ne ait tek bir cenaze aracı ile son yolculuklarına uğurlanacakları Güneykent Mezarlığı'na getirilen ikiz kardeşler Hilal ve Aylin Bahçi ile kuzenleri Ömer Bahçi için yan yana mezar kazıldı. Ömer Bahçi'nin babası Dahil ve annesi Şehnaz Bahçi ile ikizlerin babası Fazıl ve annesi Zeynep Bahçi, cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta durabildi. Bahçi ailesi ve yakınlarının katıldığı törende cenazelerin toprağa verilmesinin ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Çocukların anneleri, defin işleminin ardından yavrularının mezarlarına kapanarak gözyaşı döktü. Kalabalık, törenin ardından acılı aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Küçükçekmece'de Kanarya Mahallesi Florya Caddesi Çaylakkuşu Sokak'taki 4 katlı binanın en üst katında çıkan yangında dumandan zehirlenen Elif Erten (20) ile çocukları 7 aylık Nisanur ve Fatmagül Erten (5), akrabalarının çocukları Ömer Bahçi (4) ve 6 yaşındaki ikizler Aylin ile Hilal Bahçi hayatını kaybetmişti.
Kaynak: İHA