Untek Fuarı'nı 17 Bin Kişi Ziyaret Etti

Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından düzenlenen Bursa Unlu Mamuller Teknolojileri, Fırın ve Pastane Ekipmanları Fuarı(UNTEK 2013) sona erdi.

Fuarı, yaklaşık 17 bin kişi ziyaret etti.
Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarı, yurt içi ve yurt dışından toplam 17 bin 255 profesyonel ziyaret etti. Tüyap Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Türkiye'nin dört bir tarafından gelen fırıncıları buluşturarak sektöre yeni bir soluk getiren fuarın önemli bir buluşma olduğunu dile getirdi.
Ersözlü, "Fuarda, unlu mamuller, pastane ve fırın ekipmanları konularında ihtiyaç duyulan her türlü donanım, geniş ürün yelpazesi, son teknolojik ürünler ve inovasyon konusundaki tüm farklılıklar 4 gün boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunularak üretici ile son kullanıcıyı bir araya getirildi.

Fuar ayrıca, Türkiye Fırıncılar Federasyonu ve Tüyap organizasyonları ile pazarın yoğun olduğu Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Düzce, Çanakkale, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa ve Uşak başta olmak üzere 30'un üzerindeki sanayi şehrinden gelen fırıncılara ev sahipliği yaptı." diye konuştu.