Milletvekili Demir: Mirası Gelecek Nesillere Aktarmak Zorundayız

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, 23 Nisan tarihinin taşıdığı anlam ve öneme sahip çıkarak, bu mirası gelecek nesillere aktarmak zorunda olduklarını söyledi.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Mustafa Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93. yıl dönümünün büyük bir coşku ve gururla kutlanacağını kaydetti.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, bayramın barışın, saflığın, umutların simgesi olduğunu kaydetti.

23 Nisan’ın çocuklara bayram olarak hediye edilmesinin büyük önem taşıdığının altını çizen Demir, “Dünya çocuklarının kutladığı tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dünya çocukları ülkemizde bir araya gelmekte, dünya barışının temelleri atılmaktadır. Bu önemli bayram, dünyada sevginin, kardeşliğin ve barışın Türkiye topraklarında yeşermesini sağlamıştır. Çocuklarımız, kıymetlilerimiz, geleceğimiz, umutlarımızdır. Çocuklarımızın böyle önemli bir günle kenetlenmesi, milli iradenin temsil yetkisini daha da güçlendirmektedir.“ şeklinde konuştu.

23 Nisan tarihinin taşıdığı anlam ve öneme sahip çıkmak, mirası gelecek nesillere aktarmak zorunda olduklarını dile getiren AK Parti Milletvekili Demir, ”Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacak olan çocuklarımıza her daim güven duyuyoruz. Çocuklarımızın ülkesine, milletine faydalı bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni her daim yapmalıyız, yapıyoruz. Çocuklarımız ise kendilerini en iyi şekilde yetiştirmek zorundadır. Her alanda bilgisiyle, eğitimiyle, kültürüyle, manevi yapılarıyla tam donanımlı gençlerimiz, ülkemizi hep daha ileri taşıyacak, kendilerine duyulan güveni ise hiçbir zaman boşa çıkartmayacaklardır.” ifadelerini kullandı .