Baterist Baha 23 Nisan Çocuklarını Coşturdu

Küçükçekmece Belediyesi’nin dünya çocuklarını buluşturduğu 4’üncü Uluslararası Çocuk Festivali’nde sahne alan Yetenek Sizsiniz yarışmacılarından minik baterist Baha Bayırlı, festivale katılan arkadaşlarını bateri şovuyla coşturdu.

Baterist Baha 23 Nisan Çocuklarını Coşturdu
Küçükçekmece Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Çocuk Festivali’nde Macaristan, Belarus, Arnavutluk, KKTC ve Venezuela’dan gelen çocuklar Küçükçekmece’de buluştu. Sefaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda çocuklar kendi halk oyunlarını sergilerken, gecede sahne alan Yetenek Sizsiniz yarışmasının yarışmacısı minik baterist Baha Bayırlı festivale damgasını vurdu. Çalınan şarkılara baterisiyle eşlik eden minik Baha, performansıyla büyük beğeni toplarken, sempatik tavırlarıyla da herkesi kendine hayran bıraktı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da dünya çocukları için düzenlenen festivale kendi çocuklarıyla katıldı.

Çocukların dünyadaki en masum varlıklar olduğunu belirten Başkan Yeniay, “Dünyada çocuk bayramı olan tek bayram Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve şükranla yad ediyoruz. Bayram, şenlik yapmayı en çok da çocuklar hak ediyor. Çocuklar öylesine güzel bir yüreğe sahip ki, eğer bütün dünya çocuk yüreğiyle donatılmış olsa bugün her yer bayram oldu. Bugün burada farklı bayraklar, diller var ama tek kalp var. Kardeşlik, sevgi ve barış yüreği var. Festival de, şenlikler de barışın, kardeşliğin dilidir” dedi.

“YAŞASIN DÜNYA ÇOCUKLARININ KARDEŞLİĞİ VE BARIŞI”
Farklı ülkelerden gelen onlarca çocuğu Küçükçekmece’de misafir edeceklerini dile getiren Yeniay, “Yavrularımız bizleri, Türkiye’yi, Türk insanının misafirperverliğini burada görecekler. Yavrularımız buradan giderken Türk milletinin sevgisini, muhabbetini götürecek. Yaşasın dünya çocuklarının kardeşliği ve barışı” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen festivalde keyifli dakikalar geçiren çocuklar, 23 Nisan’ı çocuklara hediye ettiği için Atatürk’e teşekkür etti.

Gecenin sonunda Başkan Yeniay ve oğlu Alper Fatih Yeniay, minik Baha’ya çiçek verdi. Baha ile Alper Fatih Yeniay’ın kucaklaşmaları ise salonda bulunanları kahkahaya boğdu.
Kaynak: İHA