Kağıthene’de 23 Nisan Şenlikleri Renkli Başladı

Kağıthane Belediyesi, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında şenlik düzenledi.Hasbahçe Mesire alanındaki şenliğe katılan çocuk bayramın tadını doyasıya yaşadı.

Kağıthane Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 4 gün boyunca kutlayacak. Hasbahçe'de start alan şenlikte 4 gün boyunca çocukları büyük sürprizler bekliyor. Program, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve çocukların mehter takımı ve marşlar eşliğinde Hasbahçe Mesire Alanından çocuk şenliği alanına yürüyüşü ile başladı.

Burada sürprizlerle karşılanan çocuklar gün boyu şişme oyun gurupları ve eğlenceleri, tahta bacak gösterileri, çocuk konserleri, müzikaller ve sahne etkinlikleriyle doyasıya eğlenip birbirleriyle yarıştılar.

Çocuk şenliğini 4 gün öncesinden başlattıklarını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara hediye etti. Bugün de çocuklarımızla doya doya kutladık. Çocuklarımız için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Bu yüzden 4 gün çocuklarımızla birlikte Hasbahçe’de olacağız. Güzel bir 4 günü beraber geçireceğimizi düşünüyorum. Örnek bir çalışma olmasını istedik bu yüzden daha geniş bir zamana yaydık. Hayırlısıyla inşallah diğer etkinliklerimle devam ettireceğiz” dedi.

Hasbahçe Mesire Alanı’nın ormanlık alanları aratmadığını belirten Kılıç, “Hasbahçe her mevsimde, her şartta, her şey için kullanılıyor. Bizde bugün eğlence amaçlı kullanıyoruz” diye konuştu.

23 Nisan şenliklerine gelen çocuklar ise, böyle bir etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını, en çokta eğlence amaçlı kurulan balonları sevdiklerini söylediler.

Program, çeşitli sahne etkinlikleri ve eğlence alanlarıyla 23 Nisan gününe dek devam edecek.
Kaynak: İHA