Bozüyük’te İlk Kez Düzenlenen Çocuk Festivali Başladı

Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkan V.

Bozüyük’te İlk Kez Düzenlenen Çocuk Festivali Başladı
Fatih Bakıcı, Bozüyük’te ilk kez bu yıl düzenlenen 1. 23 Nisan Çocuk Festivali’nin açılışını yaparak şenlik alanını ziyaret etti ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 2 gün sürecek ve 23 Nisan günü akşamı muhteşem tiyatro oyunu ile sona erecek olan geleneksel l. 23 Nisan Çocuk Festivali düzenlendi.

Festival açılışına AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam ile birlikte katılan Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak festivale gelen çocuklarla birlikte penaltı atışı yaptı. Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Bakıcı, çocuklara iyi eğlenceler diledi.

Bozüyük’te çocuklar, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ilk kez düzenlenen Çocuk Festivali ile coşku içerisinde kutlarken, festivalin önümüzdeki yıllarda da devam ettirilerek geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. Cumhuriyet Meydanı’na yerleştirilen oyun gurupları ve yapılacak birbirinden güzel gösteriler ile çocukların 2 gün boyunca gönüllerince eğlenmeleri hedefleniyor. Burada yapılacak etkinliklerde yüz boyama, dev kaydırak, şut becerisi, 4’lü salto trombolin ve tırmanma piramidinin yanı sıra birbirinden eğlenceli tahta bacak ve palyaço gösterileri yer alıyor.

Geleneksel 1. Çocuk Festivali 23 Nisan Salı günü akşamı saat 20:00’de Belediye Düğün Salonu'nda sergilenecek olan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı çocuk oyunu ile sona erecek. Yapılacak tüm etkinlikler Bozüyük Belediyesi’nin çocuklara bayram armağanı ve tamamıyla ücretsiz olarak düzenlenirken etkinliklere katılan tüm çocukları sürpriz ikramlar bekliyor.
Kaynak: İHA