Siirtli Gazeteci Yazar İzzettin İçin Kişisel Gelişim Konferansı Verdi

Siirtli gazeteci yazar İzzettin İçin, İstanbul'da faaliyet gösteren Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın düzenlediği yazarlar buluşmasında kişisel gelişim ile ilgili konferans verdi.

Siirtli Gazeteci Yazar İzzettin İçin Kişisel Gelişim Konferansı Verdi
Gazeteci yazar İzzettin İçin, konferansta yaptığı konuşmada batı kültürünün ürünü olan kişisel gelişimin bünyemize uymadığını, ilmi olmadığı için değerlerimizle uyuşmadığını ifade etti.

İçin, “Piyasadaki kişisel gelişim kitapları maalesef dört ayak üzerine kurulmuştur. Bunların mantığı kapitalist, modernist, makyavelist ve ben merkezcidir. Gerçek hayatla ve inançlarımızla örtüşmeyen bu kitapları dikkatli okumak gerekiyor, günlük hayatımıza, iş hayatımıza, aile hayatımıza ve gençlerimize etkisi görülmeye başlayan bu kültür, birçok değerlerimizi alt üst etmiş durumdadır. Çocuklarımızı yarış atı haline getirdik. Ailede kimin sözünün geçeceği belli değil, sürekli benlik kavgası var, iş hayatı acımasız hale getirildi.

Rakip artık yok edilmesi gereken düşman gibi algılanıyor. Fedakarlık, merhamet, cömertlik duygularımızı kaybediyoruz. Artık geleceğimiz için kendi kişisel kitaplarımızı yazma zamanı çoktan geçmiştir" dedi

İstanbul'da düzenlenen konferansa Siirtli dernek yöneticileri ve vatandaşlar da katıldı.

Kaynak: İHA