Mudanya Belediyesi'nden Fizik Rehabilitasyon Merkezi'ne Hasta Nakil Aracı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, şubat ayında faaliyete başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne belediye tarafından hasta nakil aracı tahsis edildi.

Mudanya Belediyesi'nden Fizik Rehabilitasyon Merkezi'ne Hasta Nakil Aracı
Mudanya Belediyesi tarafından yaptırıldıktan sonra Devlet Hastanesi’ne devredilen merkez günde yaklaşık 65 hastaya hizmet veriyor. Merkezin en büyük eksiklerinden biri olan hasta nakil aracının anahtarı Belediye Başkanı Hasan Aktürk tarafından Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Öztürk’e teslim edildi. Civar mahalle, belde ve köylerden tedavi merkezine gelmekte sıkıntı çeken yaşlı ve rahatsız hastalar için 19 kişilik hasta nakil aracı, haftanın 5 günü çeşitli yerlerden gelen hastaları evlerinden alıp tekrar evlerine teslim edecek.

Başkan Aktürk, “Mudanya’da denizin neminden dolayı fizik tedavi gören hastası fazla. Bu düşünceyle belediye olarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’mizi Devlet Hastanesi’ne devrettik. Buranın iyi hizmet verebilmesi için elimizden gelen her imkânı seferber edeceğiz. 19 kişilik hasta nakil aracını haftanın 5 iş günü hizmetlerine verdik. Hastaları rahatlıkla götürüp getirecek, hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA