Kozcağız’da Fifa Onaylı Saha İşıklandırılıyor

Kozcağız’da yapımı tamamlanan FİFA onaylı sentetik yüzeyli çim sahada ışıklandırma çalışmaları başladı.

Kozcağız’da Fifa Onaylı Saha İşıklandırılıyor
Kozcağız Belediyespor’un maçlarını oynadığı sentetik yüzeyli çim sahanın ışıklandırma çalışmalarının önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada ışıklandırma direklerinin dikildiğini ve lambaların monte edilmeye başlandığını söyledi.

Karaman açıklamasında,“Işıklandırma çalışmaları önümüzdeki hafta tamamlanmış olacak. Aydınlatmayı, stadın etrafını çeviren toplam 4 direkle sağlayacağız. Bu çalışmaların ardından sahanın etrafında çevre düzenlemesi yapacağız. Buradan bir kere daha sahanın yapılmasında verdiği desteklerden ötürü başta Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç olmak üzere Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’a ve tüm teşkilat mensuplarımıza bir teşekkür ediyorum. Kozcağızlı vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

FİFA Onaylı sahaya sahip oldukları İçin kendilerini şanslı hissettiklerini dile getiren Kozcağız Belediyesporlu futbolcular ışıklandırmanın ardından akşam yapacakları idmanları heyecan içerisinde beklemeye başladıklarını ifade ederek Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’a emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA