Gtso Başkanı Çakırmelikoğlu, Şeçim Çalışmalarını Şebinkarahisar'da Sürdürüyor

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu 4 Mayıs’ta yapılacak olan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi Şebinkarahisar’daki üyeleri ve esnafı ziyaret ederek destek istedi.

Beraberinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Anaforoğlu ve üyeler ile esnafları ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinleyen Çakırmelikoğlu'ndan, Şebinkarahisar’da bir oda kurulmasını isteyen ilçe esnafı, Giresun’un ve Şebinkarahisar’ın gelişimi için Eğribel Tüneli'nin yapımının takibini istedi. Çakırmelikoğlu, bunun üzerine yaptığı açıklamada “Oda tarafından üyelerimize verilecek bir şifre ile hizmetler giderilebilecek. Ayrıca üye aidatları da yine bu şekilde yatırılabilecek. Giresun’un gelişimi için Eğribel Tüneli'nin önemini biliyorum. Bu konuda zaman zaman açıklamalarım oldu. Giresun’un özellikle limanının gelişimi için de Eğribel Tüneli’nin önemi büyüktür” dedi.

Ziyaretlerin ardından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, yönetim kurulu Başkan yardımcısı Ahmet Anaforoğlu ve üyeler ile Alucra’dan ve Şebinkarahisar’dan gelen esnaflar ile akşam yemeğinde buluştu.
Kaynak: İHA