Aşk Emek İster 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Aşk Emek İster 2. Bölümüyle 21 Nisan Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Aşk Emek İster 2. Bölüm fragmanı ve özeti...

Aşk Emek İster 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Aşk Emek İster Dizisi 2. Bölüm özeti:

Demir, Deniz'den yediği tokatla şok olur! Deniz kendisini Sami'ye ihbar edenin Demir olduğundan şüphe ediyordur. Arkadaşları da Deniz ile beraber Demir'e karşı cephe alır. Sami bu olayı Deniz'i fabrikadan atmak için kullanmak ister.

Fakat Demir'in Deniz'i koruyan ifadesiyle Sami amacına ulaşamaz. Yine de vazgeçmez ve bulduğu kanıtlarla Deniz'i kovulmanın eşiğine getirir.

Demir ise Deniz'in fabrikadan gitmesine engel olmaya kararlıdır. Bu arada Celal'in fabrikaya gelmesi kimliğini gizlemeye çalışan Demir'e zor anlar yaşatacaktır.

Deniz'in kardeşi Derya, hedeflediği gibi zengin bir gençle tanışıp çıkmaya başlamıştır. Ancak olaylar hiç de hayal ettiği gibi gelişmez. Demir'in kankası Kerem ile karşılaşması ise hiç beklemediği bir ilişkinin başlangıcı olacaktır.

Leyla Demir'e aşkını itiraf edecekken, Demir'deki değişimi fark eder ve alt üst olur. Sonunda Sami, Rıza'nın da yardımıyla Celal'in planını uygular ve Deniz'e fabrikadan çıkış yolu görünür!