Vali Öztürk’ten Başarılı Sporculara Çeyrek Altın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 6-7 Nisan 2013 tarihlerinde Antalya da düzenlenen 4. Yıldızlar Güreş Şampiyonasına Erzurum’dan katılan Muhammet Furkan Demircioğlu ve Yunus Emre Budakoğlu dereceye girerek büyük bir başarıya imza attılar.

Vali Öztürk’ten Başarılı Sporculara Çeyrek Altın
14-17 yaş arası 234 çocuğun yarıştığı şampiyonaya katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencilerinden Muhammet Furkan Demircioğlu 58 kiloda 1. Yunus Emre Budakoğlu ise 50 kiloda 3. oldu.

Beden Eğitim ve Spor Yüksel Okulu’nda öğrenim gören Ahmet Ünal ve Emre Uygur tarafından çalıştırılan ve şampiyonada dereceye giren sporcular Vali Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler. İl Müdürü Sultan Murat Aydın, İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci ve spor hocalarınında hazır bulunduğu ziyarette Vali Öztürk sporcuları birer çeyrek altınla ödüllendirdi.

Vali Sebahattin Öztürk başarılı sporcuları tebrik ederek kuruluşlardaki tüm sportif çalışmaları ve bu çalışmalara katılan çocukları desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA