Şiran’da Uygunsuz Parklara Dubalı Çözüm

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde, Şiran İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerince araç park düzenlemeleri yapılıyor.

Şiran’da Uygunsuz Parklara Dubalı Çözüm
Şiran İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri haftanın belirli günlerinde park yasağı olan yerlere, park yasak levhaları olduğu halde araçlarını uygunsuz ve kontrolsüz şekilde park eden sürücülerle başa çıkamayınca çareyi duba dizmekte buldu.

İlçe merkezinde bulunan işletmeler içinde kimi zamanlarda sıkıntı oluşturan uygunsuz park halindeki araçlar için özellikle dar, kavşaklı ve ilçe merkezinde bulunan yollara dubalar dizilerek araçların uygunsuz park yapmasının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Aralıksız olarak her gün ilçe merkezinde belirlenen yerlere trafik ekibi personellerince dizilen dubalar mesai bitiminde de yine ekipler tarafından kaldırılıyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan uygulamalarda hem duba hem de uyarı levhalarına rağmen 50’ye yakın araca da park cezası uygulandığını dile getiren yetkililer kendilerinin gerekli tüm fedakarlıkları ve uyarıları yaptıklarını vatandaşların da bu konuda duyarlı olmalarını, aksi takdirde uygunsuz park yapan araçların fotoğrafla belgelenip cezai işlem uygulanacağını hatırlattı .
Kaynak: İHA