İnebolu'da Turizm Haftası Etkinliği

İnebolu'da Turizm Haftası nedeniyle program düzenlendi.

İnebolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Okul müdürü Eyyüp Coşgun, Türk Ocağı Konferans Salonu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, her sektörde olduğu gibi turizm sektörünün temelinde insan faktörü olduğunu belirtti.

Temelde insan faktörü olmayan, harcında insan eğitimi bulunmayan ve insan gereksinimlerini karşılamayan hiçbir ideal ve hedefin başarıya ulaşamayacağını vurgulayan Coşgun, "Turizmde de temel hedef insandır ve onun ihtiyaç ve beklentileridir" dedi.

Coşgun, İnebolu esnafı ve halkından kendilerini turistin yerine koyarak empati yapmalarını isteyerek, "Gelin bu temeli hep birlikte atalım. Turizmin birkaç işletmeye ait bir değer olmadığını topyekun bir anlayışla İnebolu'ya ait bir değer olduğunun farkında olalım" diye konuştu.

Tiyatro gösterisinin de sunulduğu program, hafta nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Programa, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Halil Aydemir, Belediye Başkanı Engin Uzuner ve daire amirleri katıldı.

Muhabir: Kadir Yıldırım

Yayıncı: Sinan Özmüş
Kaynak: AA