Amasya'da Kutlu Doğum Köşesi Açıldı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Amasya'da 'Kutlu Doğum köşesi ve mukaddes emanetler resim sergisi' açıldı.

Amasya'da Kutlu Doğum Köşesi Açıldı
Anadolu Lisesi öğrencilerine din kültürü ve ahlak bilgisi ders saatlerinde bir taraftan Kutlu Doğum köşesi ve mukaddes emanetler resim sergisi gezdirilecek bir taraftan da bilgi verilecek. Öğrencilerin Hz. Muhammed’i (sav) daha iyi tanıyabilmeleri için böyle bir etkinlik yaptıklarını ifade eden Okul Müdürü Mustafa Kahveci, bir hafta süresince açık kalacak olan köşede öğrencilere din dersi saatlerinde bilgilendirme yapılacağını belirtti.

Okulun din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Muammer Erdönmez ise öğrencilere hazırlamış oldukları köşede, tanıtıcı yazılar, resimler, ilahiler ve görüntüler izleterek Hz. Muhammed’i (sav) daha iyi anlatabileceklerini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasının Kutlu Doğum Haftası olarak ilan edildiğini kaydeden Erdönmez, “Bizlerde öğrencilerimize Peygamber Efendimizi daha iyi anlatabilmek için böyle bir köşe açtık. Umuyorum ki öğrencilerimiz bu köşe sayesinde Peygamber Efendimizi daha iyi tanıyacaklardır.” şeklinde konuştu.