Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Manisa’da
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2013 yılı içerisinde tüm meslek liselerine etkileşimli tahta ve tabletleri yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Akıllı tahta yerine 'etkileşimli tahta' demeyi tercih ettiğini belirten Bakan Avcı da, "Etkileşimli tahtalar 2013 yılı içerisinde yani sizler mezun olmadan gelecek” diye konuştu.
Daha sonra başka bir sınıfı ziyaret eden Bakan Avcı, burada Manisa Valiliği tarafından hayata geçirilen 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında basılan Manisa Tanıtım Kitabı’nı inceledi. Ziyaretin sonunda okulun anı defterini imzalamasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim için mutluluk verici bir fırsat oldu bu. Bize bu güzellikleri yaşatan değerli hayırseverimiz İsmail Akçura beyefendiye, eşi Nihal Akçura hanımefendiye, milli eğitim camiamız adına, çocuklarımız adına ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu güzel eseri bütün hayırseverlerimize örnek olmasını temenni ediyorum. Bu güzel eserin tanıtılmasında sizler de katkıda bulunun. Bu güzelliklerin paylaşılması topluma örnek oluyor." Okulun önünde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Avcı, daha sonra cenaze törenine katılmak üzere buradan ayrıldı .
