Liselilerin 42 Yıllık Spor Salonu Özlemi Bitti

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Etlik Anadolu Lisesi’nin 42 yıldır beklediği kapalı spor salonunun yapımını gerçekleştirdi.

Anadolu Lisesi’nin bahçesine inşa edilen kapalı spor salonunun açılış törenine Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kaymakam Nusret Dirim, Keçiören AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yağmur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zeki Eryücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu katıldı.

Okul Müdürü Muzaffer Canbolat konuşmasında eğitime yapılan yatırımın “en iyi yatırım” olduğuna dikkat çekti. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Eryücel da Başkan Ak’ın bugün açılışı yapılan spor salonunun yanı sıra İncirli Endüstri Meslek Lisesi ile Çizmeci ve Kamil Ocak liseleri spor salonlarının yapımını da üstlendiğine işaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdür Yurtoğlu ise 4 okulun birden spor salonunu yaptıran belediye yönetimine teşekkür etti.KEÇİÖREN’E EĞİTİM KAMPÜSÜ YAPILIYORKeçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da, sporu eğitimin temel parçalarından birisi olarak gördüğünü dile getirdi. Okul planlamasında öğrencilerin spor yapabileceği mekanlara da yer verilmesi gerektiğini belirten Başkan Ak, "Bundan sonra yapılan her projede spor salonlarının eksik edilmemesi lazım. Bunun yanında çok amaçlı, içinde tiyatro da oynanabilen salonların yine okul alanı içinde bulunması gerekiyor. Eğitim o zaman sosyal aktiviteleriyle beraber bir bütün haline dönüşüyor." diye konuştu.