Canik’te Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutlayan Canik Belediyesi, Fatih İmam-Hatip Ortaokulu işbirliği ile Canik Kültür Merkezi'nde "Kutlu Doğum Haftası Özel" konseri düzenledi.

Canik’te Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri
Nihat Koşar'ın şefliğinde Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu'nun seslendirdiği ilahi ve ezgiler dinleyicilere Unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı İrfan Göz, Koro Müdürü Sinem Özongan, Fatih İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Genç ve çok sayıda davetli katıldı.

Konser sonunda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde Peygamberimizi iyi algılamalıyız" dedi.

Canik Belediyesi olarak kültüre büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Kültürümüz bizlerin değerini anlatıyor. İki cihan güneşi Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin 1442. yılında böyle anlamlı bir günde bir arada bulunmaktan son derece mutluyum. Böyle etkinliklerle manevi bir hazzı hep birlikte yaşıyoruz" diye konuştu.

Başkan Genç programın sonunda Koro Şefi Nihat Koşar'a çiçek takdim etti .
Kaynak: İHA