Kılıçaslan Eğitim Kurumları Akıl Oyunları Sergisinin İkincisini Açtı

Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan İstikbal, Akansu ve Yelkenoğlu Koleji öğrencileri Kayseri Forum AVM'de Akıl Oyunlarının ikinci sergisini açtı.

Açılışa Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak, Talas Kaymakamı Sefer Yılmaz, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal ve diğer davetliler katıldı.

Akıl Oyunları Sergisi'nde dönüşümlü olarak yaklaşık 500 öğrenci zihin gelişimine yönelik gösteriler sunuyor. Sergiyi gezen misafirlerle eğlence atmosferinde yarışmaların da yapıldığı etkinlik 3 gün süreyle açık olacak. Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, Eğitim kurumları bünyesindeki 3 ilköğretim okulunda ve Viladet ve Miraboğlu Çocuk Akademilerinde akıl oyunları dersinin seçmeli olarak verildiğini ve öğrencilerin bu tür halka açık etkinliklerle pratik yapma imkanı bulduklarını dile getirdi. Genel Müdür Köksal, erken yaşta başlattıkları akıl oyunları dersinin öğrencilerinin zihin gelişiminde çok önemli olduğunun altını çizdi .