Suşehri Belediye Başkanı Sel’e, Emniyet Müdürlüğü Tarafından Tavla Hediye Edildi

Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratcı, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel’e içerisinde Emniyet müdürlüğü logosu bulunan özel yapım tavla hediye etti.

Suşehri Belediye Başkanı Sel’e, Emniyet Müdürlüğü Tarafından Tavla Hediye Edildi
Suşehri Emniyet müdürlüğüne desteklerinden ve Türk Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü kapsamında yapılan programlara vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Sel’e teşekkürlerini ileten Emniyet müdürü İratcı, “Her konuda teşkilatımıza destek vermesinden dolayı, Belediye Başkanımız Sedat Sel’e teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Yerel yönetimler olarak Güvenlik güçlerimize her türlü destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Sel ise, “Gece gündüz demeden bizlerin can ve mal güvenliğini korumakla mükellef olan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Böyle bir anlamlı hediyeyi bizlere verdiklerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168. Yıl dönümü etkinliklerinde şehir dışında olmam nedeniyle katılamadım. Bu vesileyle Türk Polis teşkilatımızın nice yıllara erişmesini diliyorum” dedi.

Aspasya Parkı Sosyal tesislerinde düzenlenen programa, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Engin Keskin ve Komiser Muavini Bilgehan Kaymak katıldı.

Kaynak: İHA