Rotap, Montblanc ve Unicef'ten Çocuklar İçin Yardım Gecesi

Dünyanın en prestijli saat markalarını Türkiye’deki saat tutkunları ile buluşturan Rotap, Montblanc, UNICEF iş birliği ile Les Ottomans Otel’de yardım gecesi düzenledi.

Rotap, Montblanc ve Unicef'ten Çocuklar İçin Yardım Gecesi
Gecede yapılan müzayede de Montblanc ve UNİCEF projesine ait özel parçalar satışa sunuldu. Elde edilen gelir UNICEF’in Türkiye’deki Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi projesine aktarılacak. Gecenin en sahipliğini Rotap Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bal ve UNİCEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Alanor Olalı yaptı. Mehmet Ali Bal burada yaptığı konuşmada, kendi yaşında olanların çocukken UNİCEF’in yaptığı sağlık kontrollerini ve bunların ne denli önemli olduğunu hatırlayacağını söyledi.

Bal, "Yardıma muhtaç çocukların hayatta kalması ve sağlık beslenme, bilişsel gelişmelerini destekleyen UNİCEF, çocuk bakımlarını sağlamak ve temel insan bakımlarının korunması açısından büyük önem arz etmektedir." dedi.

UNİCEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Alanor Olalı da elde edilen gelirle ulaşılmaz yerlerdeki çocuklara ulaşıp, eğitimlerine katkı sağlamak istediklerini kaydetti.

Geceye destek vermek için Wilma Elles, Mustafa Ceceli ve iş dünyasının önemli simaları da katıldı.