Engelli Sporculardan Baydemir’e Ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan engelli sporcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i ziyaret etti.

Engelli Sporculardan Baydemir’e Ziyaret
Baydemir, engelli sporculardan dünya şampiyonasındaki turnuvalardan Diyarbakır’a madalyalarla dönmelerini istedi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesispor bünyesinde çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren engelli sporcular, Osman Baydemir’i ziyaret etti. Engelli sporcuları karanfillerle karşılayan Baydemir, sporculardan madalyalar beklediğini ifade etti.

Baydemir, Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal politikalar alanında önemli çalışmalar yürüttüklerini ve bunun en önemli örneği yeni yaşam alanı Sümer Park olduğunu söyledi.

Baydemir, “Bugün Türkiye'ye baktığımızda maalesef popüler tek bir dal futboldan ibaret olarak görülüyor. Oysa biz sporu yaşamın her alanında bir kültürel yaşam tarzı, bir yaşam biçimi olarak görüyoruz ve bunun altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. Memnuniyetle görüyorum ki arkadaşlarım Türkiye çapında büyük başarılara imza attılar. Doğrusu bu Diyarbakırımız açısından da bir moraldir, hepinize bundan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki zaman dilimi içerisinde de Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve kulübümüz sizlerin hizmetinde olacaktır. Benim sizden ricam dünya şampiyonasında mutlaka Diyarbakır'a madalya ve madalyalarla dönmenizdir. Bu konuda da üzerimize düşen her türlü desteği mutlaka vereceğiz. İnşallah Diyarbakır halkına layık olduğu, haketmiş olduğu o moral ve motivasyonu da verme imkanına sahip olacağız” dedi.

Kaynak: İHA