Arzu Kadumi canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Suriye'de kaybolan muhabir Beşar Kadumi'den tam 201 gündür haber alamayan eşi Arzu Kadumi, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Arzu Kadumi canlı yayında gözyaşlarını tutamadı
Habertürk ekranlarında Balçiçek İlter 'in sunduğu Söz Sende programına konuk olan gözü yaşlı eşi Arzu Kadimi canlı yayında yaşadıklarını anlattı.

Eşi kaybolduktan sonra hayatının adeta bir kâbusa döndüğünü kaydeden Arzu Kadimi “Devlet bana koruma verirse Suriye'de kapı kapı dolaşıp eşimi kendim ararım” dedi.

Her gün sürekli eşime nasıl ulaşabiliriz, ne yapabiliriz diye düşünüyorum. Ona ulaşana kadar da bu devam edecek. Bu işin peşini bırakmayacağım. Hem kendi vicdanım rahat durmaz hem çocuklarımın yüzüne bakamam. Çünkü onlar da benden bir cevap bekliyorlar. Ben artık şunu diyorum: Devlet bana koruma verirse ben Suriye'de kapı kapı, hastane hastane, cezaevi cezaevi dolaşıp eşimi ararım. Kendim ararım çünkü bu iş böyle çözülmeyecek. Bunda da çok samimiyim.

HAYATIMDA HER ŞEY YARIM


Ölüm bizim için, hepimiz için. Hepimiz zaman zaman en yakınımızdaki insanları kaybediyoruz ama acımızı yaşıyoruz, görevimizi yerine getiriyoruz ve sonuçta yola devam ediyoruz. Ancak kayıp öyle değil. Hiçbir şekilde hayatınıza kaldığınız yerden devam edemiyorsunuz. Her şey artık yarım. Bütünü tamamlamak için öğrenmeye ihtiyacınız var, dedi.

BEYAZ GAZETE