Yozgat Özel Şifa Hastanesi Erişkin ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi Kuruyor

Yozgat Özel Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan, bir basın toplantısı düzenleyerek hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yozgat Özel Şifa Hastanesi Erişkin ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi Kuruyor
Yozgat Özel Şifa Hastanesinde düzenlenen basın toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Kadın Doğum Uzman Dr. Nazmiye Şentürk, KBB Uzmanı Dr. Erdal Topçu, Başhekim Dr. Hulusi Söğütlü katıldı.

Özel Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan, basınla olan diyaloglarımızı geliştirmek, Şifa Hastanesinde yapılan çalışmaları kamuoyuna duyurmak için basın toplantısını düzenlediklerini belirterek, “Şifa Hastanesi olarak Yozgat’a ciddi bir katkı sağlayan, Yozgat ekonomisine katkıda bulunan iş yerimiz sağlık sektöründe de Yozgat’ta bir numara olarak görüyoruz. Bugünkü Yozgat kamuoyunda oluşan, hastanemizle ilgili yapılan dedikodulara da bir açıklık getirmek istiyoruz. Hastanemiz kamuoyunda konuşulduğu gibi kapatılmamıştır, kapatılmayacaktır, satılmamıştır, satılmayacaktır. Bunu Yozgat kamuoyunun bilmesini arzu ederiz. Bu bizim için çok önemlidir burada 200 çalışan personelimizle beraber Yozgat’a hizmet veren bir kuruluşuz. Bu kuruluşu daha da ilerleyen günlerde yaptığı atakları göreceksiniz” dedi.

Daha sonra konuşan Hastane Başhekimi Dr. Hulusi Söğütlü, Hastaneni en kısa zamanda daha iyi bir noktaya geleceğini belirterek, “Bu ay sonu itibariyle Yoğun bakımımızı açıyoruz. 8 yataklı erişkin, 4 yataklı yeni doğan yoğun bakımı hizmete açacağız. Üçüncü basamak yoğun bakım ünitesi Yozgat’ta çok büyük bir açığı gidecektir. Onunun dışında iki eksik branşımız dışında doktor konusunda bir eksiğimiz yok onu da bu ay sonunda tamamlayacağız. Hastanemizde 24 uzman hekim, 5 pratisyen olmak üzere 29 doktor ile hizmet veriyoruz. Biz burada kendi alanımızda kendi işimizde en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu konuda elimizden gelen her türlü çabayı bütün ekip olarak göstereceğiz ve Yozgat’a iyi bir sağlık hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.

Basın mensuplarından istekte bulunan Başhekim Söğütlü, ” Kurumla ilgili gelen bir takım sıkıntılar olabilir, şikayetler olabilir, bunları bizimle paylaşırsanız en azından doğru bir şekilde hem gerçekten varsa çözümünü sağlayalım hem de asılsız bir takım şeyler varsa onun önüne geçelim. Burası ciddi anlamda istihdam sağlayan 200’ün üzerinde insana iş veren bir işletmedir. İlimizde 4 sağlık ünitesinden özel olarak hizmet veren tek ünite burasıdır. Onun için hizmet kalitesi olarak hepsinden farklı olmak zorundayız” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA