Yenimahalle’de Alan Düzenleme Çalışması

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek 185 bin metrekare alan düzenleme çalışması yapacak.

Yenimahalle’de Alan Düzenleme Çalışması
Çayyolu, Batıkent, Yenimahalle Merkez ve Şentepe’de alan düzenleme çalışmalarını devam ettiren Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu hafta Demetevler Bölgesi’nde mesaiye başladılar. Özevler, Yeşilevler, Aşağı ve Yukarı Yahyalar Mahalleleri’nde bulunan görüntü kirliliğine neden olan, suç barındırmaya müsait ve bölge halkını rahatsız edecek alanları temizleme ve düzenleme çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak.

Yapılan yeşil alan düzenlemeleri ile kentliye soluk alacak yeni alanların oluşturulacağını söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Belediye olarak elimizde bulunan alanları sosyal donatı alanları olarak halkımıza sunuyoruz. Yerimiz olmadığı bölgelerde ise alan düzenleme çalışmalarına önem vererek halkımızı sıkıntıya sokacak bölgeleri düzenliyoruz” dedi

Vatandaşlara güvenli ve huzur içinde yaşayacakları bir ortam sunmayı görev bildiklerini belirten Yaşar, tüm ekibiyle bu plan doğrultusunda çalıştıklarını belirtti.

Kaynak: İHA