Kedirgen Toplamak İsterken Yuvarlanan Şahsı İtfaiye Kurtardı

Aydın’da akşam saatlerinde bir şahıs kedirgen otu toplamak isterken, ayağının kayması sonucu yaklaşık 50 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Kedirgen Toplamak İsterken Yuvarlanan Şahsı İtfaiye Kurtardı
Ağır yaralanan şahıs Aydın Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldıktan Sonra hastaneye kaldırıldı. Vucudunun çeşitli yerlerinde kırıkların oluştuğu bildirilen şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın’da şehiriçi taşımacılığı yaptığı belirtilen Mahmut E. İsimli şahıs, yolcularını indirdikten Sonra Adnan Menderes Üniversitesi merkez kampusu içinde bulunan Son durakta sırasını beklerken bölgede çalılıklarda kedirgen aramaya başladı.

Kedirgen toplarken, zindan deresi mevkiine giden 30 yaşlarındaki Mahmut E. Tepede bir an dengesini kaybederek yaklaşık 50 metre uçurumdan Aydın eski çöplüğüne yuvarlandı. Durumu gören vatandaşlar 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerine arayarak yardım istedi. Araç ulaşmadığı için dereye yuvarlanan şahsı kurtarmak için Aydın itfaiyesi seferber oldu. İtfaiye Müdürü Murat Aydın’ın da katıldığı kurtarma çalışmasında ağır yaralı olan ve vücudunda kırıklar oluşan şahısın yanına ulaşıldıktan Sonra ilk müdahaleyi UMKE’deki sağlık görevlileri yaptı. Gerekli önlemler alındıktan Sonra itfaiye ekipleri tarafından Ambulans’ın olduğu yere taşınan yaralı daha Sonra Hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mahmut E.’nin durumun ağır olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA