İgm Yetkilileri Yenişehir'i Ziyaret Etti

Bursa İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ile Tarım, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil'i ziyaret etti.

İgm Yetkilileri Yenişehir'i Ziyaret Etti
Adalet ve Kalkınma Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Nazif Tuna, İl Genel Meclisi üyeleri Fatih Adalı, Mustafa Duman ve Hasan Arslantaş'ın da iştirak ettiği ziyarette, Yenişehir'de yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil heyeti bilgilendirdi. Yemeğin ardından Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geçen heyet, yeni yapılan derslik binasını gezdi. İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir; "İl Genel Meclisi olarak bugün Yenişehir'e bir ziyarette bulunduk. Ziyaretimizin gayesi Yenişehir'de yapımı devam eden ve yeni yapılacak proje ve çalışmalar hakkında başkanımızdan bilgi almak. Yenişehir gelişmekte olan ve belediye başkanı açısından çok şanslı bir şehir. Yevamlı projeler ve yeni çalışmalar peşinde koşan çalışkan bir başkana sahipsiniz" dedi.

Akdemir, İl Genel Meclisi olarak bu yıl da 60 kilometre asfalt yol, 19 kilometre beton yol yapacaklarını ve eğitime olan desteğin de artarak devam edeceğini söyledi.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi ek binasına 1,4 milyon TL'lik bütçe verdiklerini, 14 adet derslik, 12 adet idareci odası, 1 adet konferans salonu ile ek binanın bu hafta okul idaresine teslim edileceğini ve 2013 - 2014 eğitim- öğretim döneminde hizmete gireceğini ifade etti.

Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Kaya'dan da bilgi alan heyet daha sonra Yenişehir Kapalı Spor Salonu'na geçti. İlçe Spor Müdürü Fikri Boyraz, heyete Kapalı Spor Salonu'na yapılan saha zemini, ek tribün ve ışıklandırmalar hakkında bilgi verdi .
Kaynak: İHA