Geleceğin Muhasebecilerinden Oda Ziyareti

Soma Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri ve beraberindeki idareci ve öğretmenleri, Muhasebeciler Günü dolayısıyla, Manisa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Soma Temsilciliği'ni ziyaret ettiler.

Geleceğin Muhasebecilerinden Oda Ziyareti
Öğrencilere mesleki konularda bilgi veren Oda Temsilcisi Serpil Elbinsoy, “Ticaret Meslek Lisesi'yle iç içe olmak biz muhasebecilere güç veriyor. Sizlerin alanınızla ilgili olayları yakından takip etmeniz, bizleri ve meslek mensuplarını Son derece sevindiriyor” dedi.

Ziyaretlerine memnun kaldıklarını belirten Elbinsoy, öğrencileri her zaman büroların ağırlayabileceklerini sözlerine ekledi.

Meslek mensupları olarak Ticaret Meslek Lisesi stajyerlerinden memnun olduklarını belirten SMMM Şeref Kavruk, "Yüzyılın mesleğini tercih ettiğiniz için hepinizi tebrik ederim" dedi.

Meslek mensupları, öğrencilerle sohbet ederek, "İşinizi sevin, mesleğimiz çok zevkli, zorlamadan bir şey ele geçmiyor, araştırıcı olun, her zaman heyecanlı olun ve kaybetmeyin, yaptığınız iş rüyalarınıza girsin, teknolojiyi yakından takip edin" sözleriyle altın tavsiyelerde bulundular.

Okul Müdürü Süleyman Erdinç, Soma Ticaret Meslek Lisesi olarak meslek mensuplarının okullarını sahiplenmeleri ve programlarını desteklemelerinin kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Kaynak: İHA