Büyükşehir Hizmet Tanıtım Gezileri Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası, yeni dönem hizmet tanıtım gezilerini başlattı.

Büyükşehir Hizmet Tanıtım Gezileri Başladı
Ozanlar Mahallesi sakinlerine yönelik düzenlenen hizmet tanıtım gezisinde, gezi programı boyunca, belediyenin önemli hizmetleri vatandaşlara anlatıldı. Halkla İlişkiler Koordinatörü Alpay Şirin, hizmet tanıtım gezilerinin devam edeceğini belirterek, gelen her talebi değerlendirdiklerini dile getirdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi yeni dönem hizmet tanıtım gezilerine başladı.

Ozanlar Mahalle sakinlerine yönelik düzenlenen geziye Ozanlarlılar büyük ilgi gösterdi. SAKVA Sosyal Tesisleri’nde verilen öğle yemeğinin ardından Ofis Sanat Merkezi, Kent Orkestrası, Sanat Galerisi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Karaman SAMEK, Yenikent Sosyal Tesisleri, Korucuk Park, Yenikent Park ve ADASUHES Tesisleri ziyaret edilerek tesisler hakkında bilgiler verildi.

Ormanpark’ta Son bulan hizmet tanıtım gezisinde Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Alpay Şirin, Ozanlarlı hanımların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak kendilerine karanfil takdim etti.

Ozanlar Mahallesi sakinleri adına konuşan Muhtar Muhittin Yazgan, hizmet tanıtım gezilerinden duydukları mutluluğu ifade ederek, “Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’ni daha yakından tanısın, bilsin istiyoruz. Bu tür gezilerle bu amacımızı gerçekleştiriyoruz. Hizmetleri yerinde görerek bilgi sahibi olmak çok daha yararlıdır. Bilmediğimiz birçok hizmeti bu gezilerle daha iyi öğreniyoruz. Halkla İlişkiler Koordinatörü Alpay Şirin ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Alpay Şirin, “Değerli muhtarımıza çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini vatandaşlarımıza bizzat anlatmak için düzenlediğimiz hizmet gezilerini sürdüreceğiz. Bu yönde mahallelerimizden gelen her talebi değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA