Bingöl’ün Elmalı ve Yenibaşlar Köylerinde Alt ve Üst Yapı Çalışmaları Tamamlandı

Bingöl’de köylerin alt ve üstyapısı çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Yenibaşlar ve Elmalı köylerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclisi üyeleri, köylerin muhtarları ve köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Bingöl’ün Elmalı ve Yenibaşlar Köylerinde Alt ve Üst Yapı Çalışmaları Tamamlandı
Köylerdeki incelemelerinde, köylerin alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten İl Genel Meclis Üyeleri Bahattin Ketboğa, Abdulkadir Aydın ve Nurettin Bozaba, “Yapılan alt ve üst yapısı çalışmalarıyla köylerimiz modern bir görünüme kavuşturuldu. Daha önce çamur ve tozdan geçilmeyen köy içi yolları, kilitli parke döşenerek, köylülerimizin sorunları çözüldü. Köylerimize ulaştırılan bu hizmetlerden ötürü Kalkınma Bakanı sayın Cevdet Yılmaz’a, Bingöl Valisi sayın Mustafa Hakan Güvençer’e ve Milletvekili sayın Eşref Taş’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Köy muhtarları da, aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Köylerimize bu dönemde kanalizasyon, yol, okul, içme suyu gibi önemli hizmetler yapıldı. Köylerimizde şu anda bazı eksiklikler var. Bunlarda giderildikten sonra bir sıkıntımız kalmayacak. Yapılan bütün hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler .
Kaynak: İHA