Adü Çine Myo 4. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuar’ında

Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okulu, Milas’ta gerçekleştirilen “4. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuar’ında” da stant açarak Tarım ve Gıda Fuarlarına katılan tek eğitim kurumu olma özelliğini sürdürdü.

Adü Çine Myo 4. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuar’ında
Stantta Adnan Menderes Üniversitesi ve ADÜ Çine Meslek Yüksek Ookulu’nu tanıtıcı broşürler dağıtılarak görsel tanıtım sunumları yapıldı. Ayrıca ADÜ Çine Meslek Yüksekokulu’nda mesleki uygulamalar çerçevesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onayı ve Adnan Menderes Üniversitesi markası ile üretilen ürünler ve Çine Topçam Madran Suyu stantta görevli öğrenciler tarafından tanıtıldı. Fuarda, öğretim görevlilerinin ve öğrencilerin sektörün çeşitli temsilcileriyle bir araya gelmesiyle; işbirliği, staj ve eleman alımı için yeni olanaklar sağlanmış oldu.

ADÜ Çine Meslek Yüksekokulu, 21 Mart tarihinde İzmir’deki İEFT Fuarı’na (Internatıonal Educatıon Fairs of Turkey) ve Nisan ayı içinde yine İzmir’de düzenlenecek olan Uluslararası Olivtech 2013 Fuarı’na katılarak fuar etkinliklerini sürdürmeye devam edecek .
Kaynak: İHA