Gölbaşı'nda Sivil Toplum Örgütleri Palamut Tüpledi

Gölbaşı Belediyesi'nin destekleriyle, TEMA-GÖL-DER İşbirliği ile yapılan Doğal Yaşam, Doğru Yaşam Meşe Palamudu tüpleme kampanyasına Gölbaşı'nda yer alan sivil toplum örgütleri katıldı.

Gölbaşı'nda Sivil Toplum Örgütleri Palamut Tüpledi
Gölbaşı Belediyesi serasında gerçekleşen palamut tüpleme kampanyasına Çankırılılar Derneği, Yozgatlılar Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği,Türk Eğitim Sen, Gölbaşı Genç Avcılar Derneği, Gölbaşı Samsunlular Derneği ve Gölbaşı Seğmenler Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği katıldı.

Dernekler 500 adet palamut tüpledi.

Kampanyaya destek veren Dernek yöneticileri, kampanya sayesinde Gölbaşı'nın yeşillenmesinde bizlerinde azda olsa katkısı olacağına dikkat çekerek kampanyayı düzenleyen Gölbaşı Belediyesi , TEMA - GÖL-DER' e teşekkür ettiler.

GÖL-DER başkanı İsa Ömercan ise "Palamut tüpleme kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar 5 bin’den dazla palamut tüpledik. Amacımız 10 bin palamut tüplemekti.Sanırım amacımızı geçeceğiz. Her geçen gün kampanyamıza talepler artıyor. Sivil Toplum Kuruluşları'na da bu kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz"dedi

Kaynak: İHA