Burç Çukurova, Basketbolda Bölge Birincisi Oldu

Özel Burç Çukurova Ortaokulu, 21-25 Şubat tarihleri arasında Adıyaman’da düzenlenen; ‘Okullararası Türkiye Basketbol Şampiyonası Bölge Finalleri’nde Malatya Rahime Batu Koleji ve Gaziantep Kolej Vakfı’nı yenmeyi başararak, şampiyonluğu elde etti.

Burç Çukurova, Basketbolda Bölge Birincisi Oldu
Özel Burç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sultan Sözeri, sadece eğitim alanında değil, sosyal, kültürel ve sportif alanda da başarıyı önemsediklerini vurguladı. Sözeri, bu kapsamda basketbolda ortaya konulan performansın, kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sahada terinin Son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımızla ‘Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Adana’daki il finallerinde ortaya koydukları başarıyı, Konya’da gerçekleştirilecek olan grup elemelerinde de göstermek istediklerini anlatan Sözeri, “Konya’da grubumuzu birinci olarak tamamlayıp, yolumuza da emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyoruz. Play-off’a kalıp, Adana'mızı gururlandırmak istiyoruz. Bunun için de işimizi sıkı tutuyoruz. Oyuncularımız grup maçlarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA