Muharrem İnce: Sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin Üyeleri İle Bunu Başaramayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, iktidara gelmeyi, sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyeleri ile başaramayacaklarını söyledi.

Muharrem İnce: Sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin Üyeleri İle Bunu Başaramayız
Partisinin düzenlediği bir dizi etkinliğe katılmak için Tekirdağ'a gelen CHP Grup Başkanvekili İnce, Çorlu ilçesinde partililerle buluştu. Çorlu Belediyesi Düğün Salonu'nda bir konuşma yapan İnce, iktidara gelmek için çok çalışmaları gerektiğini kaydetti.

Muharrem İnce, ''Sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyeleri ile bunu başaramayız, denedik olmuyor. Trakya sol bir yer değildir. Trakya geçmişinde merkez sağ bir yerdir. İzmir, Antep, Muğla öyledir. Bakın bu merkez sağ denilen yerlere şu an CHP'li belediyeler bakıyor. Demek ki artık ayrımız gayrımız kalmamış. Türkiye'nin kurtuluşunun yolu, Türkiye'yi Trakya'ya benzetmektir. Türkiye'yi Trakya'ya benzetince bunu başarabiliriz. Ayrımız gayrımız olmadığına göre, geçmişte hangi partiye oy verirseniz verin. Bugün yapmamız gereken iş, bu altı okun altında birleşmektir. Hepimizde buna yetecek güç, kudret, ruh, ideoloji, birikim var.'' dedi.