Türkiye Okuyor, Besni Okuyor Kitap Fuarı Başladı

Besni Kaymakamlığı, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Besni Şoförler Otomobilciler Odasının Koordinatörlülüğünde Başlatılan Türkiye Okuyor-Besni Okuyor Kitap Fuarı başladı.

Türkiye Okuyor, Besni Okuyor Kitap Fuarı Başladı
Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale açılan fuarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Türkiye Okuyor Besni Okuyor Kampanyası" projesi kapsamında açılan bu fuar ilçemiz için hayırlı olmuştur. Yetişmekte olan çocuklarımızın kitaplarla buluşmuş olması ayrı bir önem arz etmiştir. Bu fuar süresince mahalli yazılı ve görsel basın kuruluşları ve yazılı basında yazı yazan tüm yazarların kitapları Besni halkımıza sunulmuş olacaktır” dedi.

Besni Kız Meslek ve Teknik Meslek Lisesinde yapılan fuar açılışına Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Halil Fırat, İl Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Öçsoy, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Besni Şoförler Odası Başkanı Ali Can, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Besni Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Besni Jandarma İlçe Komutan Yüzbaşı İsmail İri, Kızılay Derneği Besni Şubesi Başkanı Ali Erdoğan, Besni’deki Tüm Kırtasiyeciler, Kaynak Yayın Grubu Başkanı Fikret Tanış, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme Birimi Proje Uzmanları, okul müdürleri, veliler, öğrenciler ile çok sayıda öğretmen katıldı.

Kaynak: İHA