Rektörden Dereceli Öğrencilere Plaket

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 6. Geleneksel Akıl-Fikir Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere plaket verdi.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından gerçekleştirilen 6. Geleneksel Akıl-Fikir Yarışması’nda ‘Öğrenci-Yeni Mezun’ kategorisinde üçüncü olan KBÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi Ece Ülker ve dördüncü olan Mekatronik Mühendisliği öğrencisi Canmert Çelikler, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ettiler. Ece Ülker ve Canmert Çelikler’i makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, öğrenciler ile bir süre sohbet etti ve kendilerine yarışmada elde etti ettikleri derecelerinden ve KBÜ’yü en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı plaket takdim etti. Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “10.200 adet fikir/ proje arasından büyük başarı gösterip dereceye girerek bizleri onurlandırdınız. Sizlerle göstermiş olduğunuz bu başarısından dolayı gurur duyduk. Öğrencilik dönemimde yakalamış olduğunuz bu başarı, gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağınızı gösteriyor. Sizleri bir kez daha tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Aynı düşünceleri paylaşan Ece Ülker ve Canmert Çelikler, “Üniversitemizin bizleri yakinen takip ediyor olması bizleri de çok onurlandırdı. Rektörümüzü sürekli olarak bizlerin arasında görüyoruz. Bu da biz Karabük Üniversiteli öğrencilerin ayrıcalığıdır diye düşünüyoruz” dediler .
Kaynak: İHA