Rukizan Sızanlı, Tobb Kadın Girişimciler Coğrafi Bölge Başkanı Oldu

Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Rukizan Sızanlı, 13 ili kapsayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Coğrafi Bölge Başkanı olarak seçildi.

Eskişehir Ticaret Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin dört bir yanındaki kadın girişimcilerin TOBB'da düzenlenen toplantıyla bir araya geldiği kaydedildi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETO Başkanı Harun Karacan, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın da katıldığı toplantıda, Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Rukizan Sızanlı'nın, TOBB Kadın Girişimciler Coğrafi Bölge Başkanı olarak seçildiği bildirildi

Sızanlı'nın, bundan böyle, Eskişehir başta olmak üzere, Ankara, Kayseri, Aksaray, Çankırı, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat'taki kadın girişimcilerin kurullarından da sorumlu olacağı aktarıldı.

Sorumluluğunun bilincinde olduğunu ifade eden Sızanlı, bundan böyle yalnızca şehrimizde değil, İç Anadolu Bölgesi'nin tamamında kadın girişimcilerin sayısının artması için gayret göstereceklerini kaydetti.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA