Emekli İkramiyesini Aldığı Gün Eşini Öldürdü

Edirne’de yaklaşık iki ay önce emekli olan trafik memuru Necip Dönmez emekli ikramiyesi aldığı gün hemşire eşini öldürdü.

Emekli İkramiyesini Aldığı Gün Eşini Öldürdü
İki çocuk sahibi memur karı koca arasında şiddetli geçimsizlik cinayetle sonuçlandı. Uzun yıllar Edirne Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde çalıştıktan sonra emekliliğe ayrılan polis memuru, akşam saatlerinde Edirne Devlet Hastanesi’nde Nöroloji servisinde görevli eşi hemşire Nurcan Dönmez’in yanına geldi. Gece nöbetinde bulunun hemşireyi konuşmak üzere dışarıya çağıran Necip Dönmez, polikliniklerin bulunduğu karanlık ve kuytu alana geçti. Aralarında çıkan tartışma sonucu Dönmez, belindeki tabancayı çıkararak eşine ateş etmeye başladı.

Çok sayıda kurşunun isabet ettiği hemşire, olay yerinde hayatını kaybederken emekli memur bu kez silahı başına dayayarak ateşledi. Ağır yaralanan emekli polis memuru eşinin çalıştığı hastanede tedavi altına alındı. Hemşire Nurcan Dönmez’in cesedi ise Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.Olay yerine gelerek bilgi alan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, polis memurunun yaklaşık 2 ay önce emekliye ayrıldığını belirterek eşi Nurcan Dönmez’in emniyete müracaatta bulunduğunu söyledi.

Yapılan müracaat sonucunda savcılığın polis memurunun beylik silahını aldığını ifade eden Ceylan, Necip Dönmez’in silahı dışarıdan temin ederek bu olayı gerçekleştirdiğini kaydetti.

Görgü tanığı bir hasta ise olayın yaşandığı boşlukta polisle hemşirenin önce tartıştığını "Allah belanı versin" diyerek kadının haykırdığını ve 5-6 el silah sesini duyduklarını belirtti.