Muğla’da Siyaset Akademisi Eğitimleri Devam Ediyor

AK Parti tarafından yürütülen siyaset akademisi kapsamınsa Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen seminere Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun konuşmacı olarak katıldı.

Muğla’da  Siyaset Akademisi Eğitimleri Devam Ediyor
Acarlar Dinlenme Tesisleri’nde yapılan konferansa; AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk, İl Genel Meclis Üyeleri, Ortaca AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazan, Dalaman AK Parti İlçe Başkanı Onur Turgut, Ortaca Eski Belediye Başkanı Salih Özdemir ve çok sayıda partili katıldı.

Ortaca İlçe Başkanı Mesut Yazan yaptığı selamlama konuşmasında, AK Parti’nin başlattığı siyaset akademisinin önemine vurgu yaptı.

İl Başkanı Nihat Öztürk ise konuşmasında; “ Bugün Büyükşehir uygulaması hakkında Zeki Tocoğlu başkanımızdan bilgi alacağız. Kendisi bize önemli bilgiler aktaracak. Sakarya’da yaptıkları hizmetleri dinleyeceğiz. Gelecek yıl yapılacak seçimlerde Muğla belediyesini almak istiyoruz. Bu hedefe ulaşmak için birlikte çalışmak zorundayız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu sunumunda Büyükşehir belediyeciliği hakkında bilgiler verdi. Toçoğlu, “Millete hizmet için çıktığımız bu yolda 10 yıldır iktidardayız. Önemli hizmetler gerçekleştirdik. Ancak önümüzdeki dönemlerde çok daha büyük hizmetler yapmak istiyoruz. Türkiye son 10 yılda bir çok alanda devrim yaptı. Hayal dahi edilemeyen hizmetleri başardık. Birlik beraberliğimizi sürdürürsek milletimizin bize olan güveni devam eder. Bu bir hizmet yarışıdır” dedi.

Muğla Milletvekili Ali Boğa da; hükümetin hizmetleri hakkında kısa bir değerlendirme yaptı .
Kaynak: İHA