Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alemdar'dan Başsağlığı Mesajı

Hakimiyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Vural'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi üzerine Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar başsağlığı mesajı yayınladı.

Mehmet Vural'ın uzun yıllardır basın camiasının içinde olduğuna dile getiren Alemdar, Mehmet Vural'ın bir basın gönüllüsü olarak yıllarca mesleğimizin içinde bulunduğunu ifade etti.

Alemdar, ''Merhum Vural'ın memuriyet döneminde köşe yazılarıyla spor camiasının içinde yer aldığı, memuriyetten emekli olduktan sonra da çok sevdiği gazeteciliği aktif olarak sürdürdüğünü, spor sahalarında haber peşinde koştu ve önemli hizmetlerde bulundu'' dedi.

Alemdar, Vural'ın ailesine, Hakimiyet Gazetesi personeline, basın camiası ve spor camiasına başsağlığı diledi.

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA