Türközen ve Ayvalık Chp Yaşlıları Unutmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ile CHP İlçe Başkanlığı ve CHP Kadın Kolları üyeleri, Yaşlılar Haftası nedeniyle Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Yaşlılar Bakım Evinde barınan kimsesiz ve muhtaç yaşlıları ziyaret etti.

Türközen ve Ayvalık Chp Yaşlıları Unutmadı
Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen öncülüğünde, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek ve CHP’li İlçe yöneticilerinin yanı sıra Ayvalık CHP Kadın Kolları üyeleri beraberinde getirdikleri baklava ve yiyecekleri bakımevindeki yaşlılarla paylaştı. Ayvalık Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cem Dede’nin de hazır bulunduğu ziyarette; Türközen ve CHP’lilere Bakımevinin yetkilileri Emine Okyar ile yardımcısı Gülden Aydınlı refakat etti. İlçede kimsesi olmayan ve sokaklarda açlık ve sefaletle boğuşan yaşlıların barındırıldığı bakım evinde sakinleriyle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Türközen ve beraberindeki CHP’li heyet; 21 Mart’ın aynı zamanda Dünya Down Sendromluları Günü olması nedeniyle, Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nin down sendromlu sempatik öğrencilerinden Hidayet Korkmaz’la da yakinen ilgilendi.

“AYVALIKTAKİ YAŞLILARA YÖNELİK YENİ PROJELERİMİZİ HAYAT GEÇİRİYORUZ”

Ziyaret ile ilgili görüşlerini aldığımız Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, herkesin bir gün yaşlanacağını hatırlatarak, yaşlıların tecrübeli hayat geçmişleriyle herkesi aydınlatabilecek bilgi, donanım ve deneyimlere sahip olduğunu belirtti.

Yaşlı vatandaşların özellikle sohbetlerine doyamadığını kaydeden Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, “Hayata dair engin tecrübelere sahip olan yaşlı insanlarımızla sohbet etmek bana inanılmaz bir haz veriyor. Bizim için yaşlılarımız önemlidir. Bu yüzden de biz yaşlılarımızı asla yalnız bırakmıyoruz. Bırakmayacağız da. Zira Ayvalık Belediyesi olarak yaşlı vatandaşlarımıza yönelik yepyeni projelerimiz de var ve bu projeleri en kısa zamanda hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Tatlı yenilerek, tatlı tatlı sohbetlerin edildiği ziyarette, yaşlı vatandaşların herhangi bir sorunlarının olup, olmadığını soran ve bakımevinin yaşlı sakinleriyle tek tek sohbet eden Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Dowv Sendromlu Hidayet Korkmaz’a da bu özel gününde bir akvaryum hediye etmeyi de ihmal etmedi .
Kaynak: İHA