Ak Parti Ferizli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ferizli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Ferizli İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirildi.

Ak Parti Ferizli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu; “Önümüzde çok önemli bir süreç var. Kazanmak yetmez, oylarımızı arttıracağız. Küçük meseleleri bırakıp büyük fotoğrafı görmemiz gerekiyor. Tek vücuduz, hep birlikte şehrimizi ve ülkemizi geleceğe hazırlayacağız” derken İl Başkanı Uncuoğlu; “Türkiye’de AK Parti’nin hizmette ve bu memleketi yürütme noktasında nasıl bir iradeye sahip olduğunu bize muhalefet edenler bile görüyor, biliyor” diye konuştu.

Toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam yaptı. Ardından Gençlik Kolları Başkanı Özgür Say, Kadın Kolları Başkanı Yaşariye Döner, İl Genel Meclisi Üyeleri adına İsmail Durmaz ve Son olarak Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Ferizli İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Hafta boyunca birçok danışma meclisi toplantısına katıldık. Bütün toplantılarımız canlı ve hevesli geçiyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin her yerinde gayretli çalışmalar gerçekleştiriyor, birbirinden önemli yatırımları şehrimize kazandırıyoruz. Hizmet standartlarını yükseltiyoruz. Bize yakışan budur. Hamdolsun, ilçe belediye başkanlarımızla birlikte üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Elimizdeki imkânları adil bir şekilde ilçelerimizle paylaşıyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak eksik iş bırakmadıklarını dile getiren Başkan Toçoğlu; “İşimizi en iyi şekilde yapmak için gece gündüz çalışıyor, eksik iş bırakmıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte şehrimizi daha çok nasıl güzelleştirebiliriz, nasıl kalkındırabiliriz, istişare yapıyoruz. Yeni Sakarya Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmetler artık daha kolay ve tek elden vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği için daha çok çaba sarf etmeli yorulmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz” dedi.

Çok önemli bir sürece girdiklerini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Önümüzde çok önemli bir süreç var. Önce yerel seçimler ardından cumhurbaşkanlığı seçimleri gerçekleşecek. Daha önce de belirttim. Kazanmak yetmez, oylarımızı arttıracağız. Çok önemli bir dönemeçten geçiyoruz. Burada başarılı olmak zorundayız. Seçimlerde başarımızı arttırmak için çalışmalarımızı arttıracağız. Küçük meseleleri bırakıp büyük fotoğrafı görmemiz gerekiyor. Tek vücuduz, hep birlikte şehrimizi ve ülkemizi geleceğe hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Danışma Meclisi’nde Son konuşmayı gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu üye sayılarının sürekli arttığını belirterek, “Biz öyle bir teşkilatız ki 10 yıldır küçülmüyoruz, büyüyoruz. Sakarya’da üye sayımız 125 bini geçti. Türkiye’deki üye sayımız 8 milyonu aştı, Kadın Kollarımızın 3,5 milyon üyesi var. Hamdolsun Türkiye’de AK Parti’nin hizmette ve bu memleketi yürütme noktasında nasıl bir iradeye sahip olduğunu bize muhalefet edenler bile görüyor, biliyor. Bugün bizi diğer partilere benzetmeye çalışanlar var. Ama bu irade sayesinde istediğiniz hastanede kaliteli sağlık hizmeti alıyorsunuz. Bu fark sadece ve sadece AK Parti siyasetinin, AK Parti’nin millet adına kullandığı iradenin sayesindedir. Cumhuriyet tarihinin tozlu raflarına atılmış, temeli atılmış, çürümeye yüz tutmuş onca iş bitirilirken; bunların arkasında millet iradesinden gücünü alan AK Parti vardı. Ferizli’de yapılan çalışmalar için değerli belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Ferizli’de seçim kaygısıyla hareket etmeden planlı iş yapılıyor. Bu ülkenin her kuruşu vatandaşımızın hizmetine sunulsun diye memleketin önünü açıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA