Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Ömer Günel’in Meslek Kuruluşlarını Ziyareti Sürüyor

Kuşadası Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Ömer Günel’in yerel seçim adaylık süreci öncesi meslek kuruluşlarına yaptığı ziyaretler sürüyor.

Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Ömer Günel’in Meslek Kuruluşlarını Ziyareti Sürüyor
Kısa bir süre önce Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret edip , görüş ve önerilerini dinleyen Ömer Günel , bu kez de Şoförler Odası başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi . Birlikte hareket ettiği arkadaşlarıyla birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden Belediye Meclis üyesi Av . Ömer Günel , oda başkanı Hüsnü Öten ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı . Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Ömer Günel , yerel seçim adaylık süreci öncesi yaptığı ziyaretlerin destek amaçlı değil , görüş ve düşünceleri dinlemek olduğuna dikkati çekerek , “İdealimiz ' Hizmete Aç ' olan Kuşadası’na hizmet edebilmek ve yaklaşık 30 yıldır çözümsüz bırakılan sorunları tüm kesimlerin görüş ve önerileriyle en kısa sürede çözmektir . Her zaman bahsettiğim gibi bizim seçim haritamızın merkezinde orta ölçekli esnaflarımız bulunmaktadır . Bu kesim kalkınırsa Kuşadası’na hiçbir sorun kalmayacaktır . Bu nedenle şoför arkadaşlarımızla ilgili geliştirdiğimiz projelerimizi sizlerle paylaşmak ve sizlerin önerileriniz yardımıyla da geliştirmek istiyoruz " dedi .

“İFLAS EDEN KUŞADASI BELEDİYESİNİ BU BORÇ BATAĞINDAN KURTARACAĞIZ“ Yerel seçim adaylık sürecinde halktan ve tabandan gelen talepler doğrultusunda yerel seçim öncesi adaylık çalışmalarına başladığına belirten Belediye Meclis Üyesi Ömer Günel , “Biz yıllardır ihmal edilen Kuşadası’nın sorunlarını çözmek ve Kuşadası halkının beklentilerini karşılamak için çalışmalar yapıyoruz . Bizim 30 yıldır denenen ama hiçbir sorunları çözemeyen ve her seferinde kötünün iyisi diye ortaya çıkanlarla hiçbir benzerliğimiz yoktur . Bizim kimseye benzemeyen yöntemlerimiz ve hazırlıklarımız var . Etik bir çerçeve de siyaset yapmak istiyorum . Bunu yaparken kimseye öfkeli olmadım ve olmayacağım . Ben Kuşadası için siyaset yapmak istiyorum . Siyasette yalnızca kişi kendi önünü açmakla yükümlüdür , ben bunun için elimden geleni yapacağım , eğer atanamasam da partimde arkadaşlarımla çalışmaya devam edeceğiz . Kuşadası için en önemli konularından biri şehrin bütçesinin iyi hazırlanmaması ve bunun için gerekli teknik çalışmaların yapılmamasıdır . Bu şehrin parası , bu şehre geri dönmelidir . Kuşadası Belediyesi’nin kasası nasıl borçlardan arınır ve paralı hale gelir , biz bunu anlatacağız , tartışacağız ve fikir alacağız . Bizler yapabileceklerimiz ve bu yapmamız gerekenler için önceden çalışmalar yapan ve ciddi mesai harcayan insanlarız . Buna emek vermeyen hiçbir belediye başkanının başarılı olma şansı yoktur . Eğer aday olur ve Kuşadası halkı bize görev verirse , ilk işimiz borç batağındaki Kuşadası Belediyesi’ni bu borçlardan temizlemek olacaktır " şeklinde konuştu .

“ARTIK KÖTÜNÜN İYİSİNİ DEĞİL , SADECE İYİYİ SEÇMEK İSTİYORUZ“ Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten de Ömer Günel’in adaylık süreci öncesi kendilerini ziyaret etmesinden ve görüşlerini dinlemesinden mutlu olduklarını belirterek , “Özellikle CHP çatısı içerisinde birden fazla aday olması gerekiyor . Ancak , bu durum tartışma ve kavgalara meyil vermemelidir . Değişim olacaksa şahıslara ve partiye yakışan şekilde olmalıdır . Biz bugüne kadar kötünün iyisini seçmek zorunda kaldık . Kuşadası’nda yanlış işleyen sistemi tamir etmek için yola çıktığını belirttin , iyi ki bu yola erken çıktın . Geçmişte yapılanların ve zamanında bizim yaptıklarımızın daha güzelini yapmanı bekliyoruz . Cumhuriyet Hal Partisi Türkiye’nin sigortası olmalıdır , maalesef ülke genelinde bu sağlanamadı ama bunu Kuşadası’nda başarabilmeni umut ediyoruz . Bu süreç iyi geçirilirse , CHP sanıldığının aksine bölümler yaşamayacak , demokrasi ilkesinin gereği gerçekleşecektir . Aday olabilen yoluna devam etmeli , olamayan da parti için çalışmaya devam etmelidir " dedi .

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen , görüş ve önerilerin ele alındığı ziyaretin ardından Belediye Meclis Üyesi Ömer Günel ve Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten , yönetim kurulu üyeleriyle birlikte oda binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi .
Kaynak: İHA